Bedrijven

Schefferlie voor bedrijven

Voor kantoren en bedrijfspanden heeft Schefferlie de kennis en het arsenaal aan materiaal om opdrachten volgens wettelijke eisen en de wensen van de opdrachtgever uit te voeren. Schefferlie neemt de zorgen uit handen. Saaie muren in uw pand veranderen? 'Updaten' van de sfeer in het kantoor? De buitenkant voor het herfst- en winterseizoen prepareren?

Nieuwbouw, renovatie, onderhoudswerk

Onderhoudsbedrijf Schefferlie verzorgt binnen- en buitenschilderwerk voor de segmenten: nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Schefferlie heeft jarenlange ervaring en kent de specifieke eisen en voorwaarden, zo bent u verzekerd van een professionele invulling van de opdrachten.

Woningbouwverenigingen / VvE

Onderhoudsbedrijf Schefferlie verzorgt zowel eenmalige opdrachten als meerjaren onderhoudsplanning. Het planmatig werken garandeert een efficiënte en effectieve uitvoering. Bij contracten wordt tezamen met de opdrachtgever een onderhoudsschema opgesteld voor de overeengekomen periode. Hierin staan onder meer de verfsystemen, objecten en een eventuele tijdlimiet.

Uitbesteden = besparen & kosten beheersen

Uitbesteden van werk aan Onderhoudsbedrijf Schefferlie is kosten besparen en kosten beheersen. Met minimale lasten bereikt u optimale duurzaamheid, een investering die in de toekomst ruimschoots wordt terug verdiend. Natuurlijk is de vakkundige en probleemloze werkwijze daar debet aan. Door het motto 'kwaliteit voorop' heeft u ook 'achteraf geen problemen'.

 

De 1-2-3 van Schefferlie

Goed advies.

Vakmanschap.

En een vaste prijs!

Klik op de afbeelding voor een impressie

Onderhoudsbedrijf Schefferlie