Onderhoudsbedrijf Schefferlie

In schilderwerk en wandafwerking levert Schefferlie kwaliteit. Schefferlie combineert kennis en 30 jaar ervaring met vaardigheden.

 

De 1-2-3 van Schefferlie:

  1. Goed advies.
  2. Vakmanschap.
  3. En een vaste prijs!

 

Advies & vaste prijs - meevallers

Tel daarbij op dat J.P. Schefferlie advies kan geven en een vaste prijs afspreekt. Advies over materialen, verfsystemen en kleuren. Of het nu een kleurencombinatie is of vooraf bekijken van mogelijkheden op de computer, Schildersbedrijf J.P. Schefferlie geeft optimale voorlichting. En bij een offerte is de opgegeven prijs: een vaste prijs. Dat hoedt u voor tegenvallers.

 

Geen rompslomp, wel flexibel

Indien u Onderhoudsbedrijf Schefferlie inhuurt neemt het bedrijf u alle rompslomp uit handen. Het vele geregel wordt volledig overgenomen. U spreekt een periode af, wij regelen alle voorbereidingen en voeren de werkzaamheden uit. Alles op een voor u makkelijke en snelle manier, die u tijd en geld besparen.

 

Uw beloning - uw huis of kantoor 'als nieuw'

Zijn alle puntjes eenmaal op de 'i' gezet, dan kunt u genieten van het schitterende resultaat van de vakmensen van Onderhoudsbedrijf Schefferlie. Resultaten waar u trots op kunt zijn. Resultaten waar wij trots op zijn en waar wij (op buitenwerk) 4 jaar garantie op geven. Omdat niets wordt afgeleverd wat niet aan onze eigen - hoge - eisen voldoet.

De 1-2-3 van Schefferlie

Goed advies.

Vakmanschap.

En een vaste prijs!

Klik op de afbeelding voor een impressie

Onderhoudsbedrijf Schefferlie